CAIRO GRILLBAR EN SHOARMA

CAIRO GRILLBAR EN SHOARMA Al 35 jaar de beste shoarma!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 802 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cairo Grillbar en Shoarma. Meer weten? Ontdek meer

4 aug 2022 om 20:26 Wederom top deze shoarma. Ga zo door!
31 jul 2022 om 22:29 Ik betaalde 21,50 voor een schotel kebab speciaal en kreeg erg weinig eten voor dat geld. De bezorging was ook te duur voor 7,50, ze waren ook een half uur te laat…
30 jul 2022 om 21:51 Shoarma was heerlijk en goed warm. Top
30 jul 2022 om 13:46 Eerste keer hier besteld en ik had de mini schotel spareribs. Spareribs was lekker, maar net niet genoeg. Voortaan de normale menu nemen en kijken hoeveel spareribs daar inzit. Verder top!
28 jul 2022 om 16:42 Eten was heerlijk! Bezorging was super snel en de bezorger was heel vriendelijk! Ga hier zeker vaker bestellen
27 jul 2022 om 20:24 Eten is heerlijk, salade was er stuk minder maar was niet het belangrijkste van het eten. Voor de rest een aanrader.
24 jul 2022 om 21:43 Goed en snel geleverd nog goed warm maar een heel klein kippetje gebruikt. Naar onze mening meer aardappel schijfjes geen eens patat en heel weinig kip.
22 jul 2022 om 22:16 Was heerlijk
21 jul 2022 om 23:07 Vaste bestelling: shoarma schotel speciaal met warme groenten. Al jaren een succes in ons gezin en deze keer was het weer prima. Snelle levering. Schotels arriveerden na ca. 30 minuten (we hielden rekening met 3 kwartier).
14 jul 2022 om 19:28 Caïro is een guilty pleasure. Dus genieten. Deze keer niet. Kippendijen shoarma met groente en saus. Maar nu geen saus door het vlees? Nieuw recept? Wat mij betreft geen succes. Hoop dat het een foutje was.
2 jul 2022 om 19:32 Het eten is daar verschrikkelijke lekker mijn man en ik bestellen met alle plezier met het heerlijke eten bij cario wij geven hun nog is 10 steren er bij klant vriendelijk op tijd bezorgt eten super goed van daar die 10 steren
27 jun 2022 om 8:18 Duurde echt heel lang voordat we de bestelling kregen. Verder was het top klaar gemaakt.